Et medlemskab for livet

Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.

Spar 16%

ÅRLIG BETALING

790 kr. 948 kr. / år.

Betal kun 65 kr. pr. måned

Bliv medlem

MÅNEDLIG BETALING

79 kr. / md.

Betal 948 kr. om året

Bliv medlem
En sund livsstil med SenseMyDiet

Dit liv – Din forandring

Nu skal det være!

I SenseMyDiet møder du et veloplagt og professionelt sundhedsteam, der tager dig i hånden fra første skridt og ikke slipper, før du er klar.

Dit liv – Din forandring

Nu skal det være!

Vægttab handler om meget andet end tallet på vægten, derfor har vi lavet SenseMyDiet – til dig!

Med SenseMyDiets Premium-medlemskab får du et fleksibelt online-forløb, der hjælper dig med at få styr på vanerne og ikke mindst at få madglæden, kropsglæden og livsglæden tilbage.

Bliv medlem

Together we make sense!

Fælleskab for sundhed

En åbenlys fordel ved Sense-livsstilen er vægttab og fastholdelse af resultatet, men det er ikke den største fordel!

Sense er ikke en kur eller vejen til det store vægttab på 3 dage. Sense er sund fornuft – en livsstil for helt almindelige mennesker, der ikke vil leve under regeltyranni og forbud, men spise helt almindelig mad, nyde livet og være tilfreds med krop og vægt.

SenseMyDiet er et unikt online fællesskab med fokus på hele dig uden restriktiv kalorietælling og kedelig kurmentalitet.

Læs mere

“Sense giver mening - til både hverdag og fest. SenseMyDiet er et dejligt fællesskab med ligesindede, som knokler med vægttab som en selv. Man mødes med omsorg og gode råd. Der er altid nogle, der kan hjælpe med svar på alle de spørgsmål og udfordringer, man møder undervejs.”

Lise Henriksen / 39 år

”Min hustru og jeg anede ikke, hvad vi gik ind til, da vi meldte os ind i SenseMyDiet. Vi blev mødt af et genialt koncept og en meget positiv tilgang til kost og vægt. Resultatet er foreløbigt, at vi på mindre end tre måneder har tabt henholdsvis 5 og 10 kilo udelukkende ved at ændre en lille smule på vores kost.”

Kim Lauritzen / 63 år

”I SenseMyDiet får man altid super lækre opskrifter, det er mad, som man kender, bare på en anden måde, og det hele smager så skønt. Det er dejligt, at intet er forbudt, for så er det langt lettere at holde fast i kostomlægningen.”

Lene Holse / 54 år

”Jeg har tidligere levet efter Sense og tabt mig 12 kilo, så jeg har rimeligt godt styr på principperne. Jeg savnede dog lidt mere struktur samt input til mad, opskrifter, kost og sundhed. Alt det og meget mere har jeg fået i SenseMyDiet, og det gør det let for mig at holde fast.” 

Trine Holck Dahl / 46 år

”Jeg har tabt mig 30 kilo med Sense. Det er et koncept, der bare duer. I SenseMyDiet har jeg fået ro og frihed til at leve det liv, jeg gerne vil. Jeg sætter tid af dagligt til at fylde på med viden og peptalks fra klubben. Det giver mig stof til eftertanke i løbet af dagen. ”

Alice Siggaard / 56 år

”Det, som jeg elsker ved Sense, er, at det ikke er en slankekur, men en livsstilsændring, som handler om hele mennesket. I SenseMyDiet oplever jeg en høj grad af faglighed, fællesskab og sammenhold - også når det går op ad bakke. Jeg hænger i.”

Helga Andersen / 63 år

”For mig er Sense en naturlig livsstil, som let kan tilpasses min måde at leve på. Intet er forbudt, det hele handler om balance. Jeg føler mig tryg i SenseMyDiet, fordi Suzy, Jesper og de andre fra Sense-teamet alle har en ernæringsfaglig baggrund.”

Karin Skov / 60 år

SenseMyDiet er for dig hvis..

DU OPLEVER AT…

 • du kæmper mod genstridige kilo, der bare ikke vil slippe
 • du har svært ved at fastholde de gode vaner
 • du har svært ved at være lige så aktiv, som du drømmer om
 • tanker om krop og vægt fylder for meget
 • du mangler overskud og energi
 • du er sulten hele tiden

DU DRØMMER OM AT…

 • finde madro
 • være tilfreds med dig selv – din krop, dine tanker og den måde, du lever dit liv
 • have en hverdag uden smerter
 • træffe valg, der er rigtige for dig
 • lære at mærke din krop og dine grænser
 • give dig selv det, du har allermest brug for

VINDER AF TV2s ”EN KUR DER DUR”

I 2017 blev Sense kåret som vinder af sundhedsprogrammet ”En kur der dur” på TV 2. Programmets to eksperter, læge Jerk W. Langer og klinisk diætist Irene Brøndum, udtalte i forbindelse med afgørelsen:

Sense-kuren vinder, fordi deltagerne synes, den var forholdsvis let at være på, let at købe ind til, og man kan spise nogenlunde det, man plejer, bare med tilrettede mængder. Princippet med at bruge hænderne gør, at man kan bruge den alle steder, også når man er social.”