1/ Vægttab og fastholdelse

Med SenseMyDiets madplaner vil du kunne forvente at tabe mellem ½ – 1 kilo per uge afhængig af dit køn, din udgangsvægt og dit aktivitetsniveau. Madplanerne henvender sig til alle – både til dig, der netop er startet op på Sense, og til dig, der blot er på udkig efter inspiration og en nem håndsrækning til at leve sundt og varieret.

2/ Gør livet lettere

SenseMyDiets madplaner gør dit liv lettere. Du får masser af inspiration og kan nemt og hurtigt tilpasse din madplan til dine personlige præferencer ved at udskifte retter i madplanen med retter fra opskriftsuniverset, hvor vi hver uge udgiver 10-15 nye opskrifter. Indkøbslisten tilpasser sig automatisk.

3/ Mindre madspild og flere penge

Madplanerne er sammensat, så råvarerne bliver brugt ugen igennem på forskellige, spændende måder. På den måde får du mindre madspild i køkkenet, og du kan nøjes med at handle ind en gang om ugen. Du sparer altså både tid og penge.

Nemt & bekvemt

En madplan, der bringer dig tættere på et vægttab

Savner du det sidste skub for at komme rigtigt i gang med din nye Sense-livsstil? Så er en madplan fra SenseMyDiet den håndsrækning, du har brug for. Du modtager madplanen hver onsdag direkte i din indbakke. Det er nemt og billigt – og sidegevinsten er et vægttab, der holder ved.

Bliv medlem

Lær din madplan at kende

Så meget fylder dit måltid

Alle måltider er angivet med små spisekassesymboler. Spisekassesymbolet viser dig, hvor meget måltidet fylder. En halv spisekasse vil være halvt udfyldt, mens en hel spisekasse vil være helt udfyldt. Måltiderne er ikke angivet med kalorier, men du kan regne med følgende:

  • En 1/4 spisekasse er cirka 100-200 kcal
  • En 1/2 spisekasse er cirka 200-330 kcal
  • En hel spisekasse er cirka 450-650 kcal

Alle måltider er gennemregnet i et professionelt ernæringsberegningsprogram og godkendt af en klinisk diætist.

Stadig i tvivl? Læs mere her