Du skal vælge sense, fordi..

Vi tager dit velbefindende og din sundhed alvorligt

Vi hjælper med at skabe et varigt vægttab og en ellers sund livsstil uden restriktiv kalorietælling og en ellers kedelig kurmentalitet. Det er det, Sense går ud på!

SenseMyDiet er anderledes end alt andet, du har prøvet

Vi tilbyder et medlemskab af SenseMyDiet, der viser dig vejen til det liv, du drømmer om. Redskaberne kan bruges af alle, uanset om du går efter et stort vægttab eller blot søger inspiration til et liv med et mere stabilt energiniveau over hele dagen og en bedre balance mellem krop og sind.

Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig inden for alle kroge af sundhedsverdenen.

Vægttab og slankekur med Sense principper

Sense kuren gør det nemmere at fastholde en sund livsstil. Blandt Sense principperne er måling af mad med håndfulde, der gør det nemt og overskueligt at spise sundt og varieret.

Få en sund livsstil med SenseMyDiet.

Køb medlemskab

Derfor skal du downloade SenseMyDiet-appen

SenseMyDiet er et dejligt fællesskab med ligesindede

Lise Henriksen, 39 år

Vi blev mødt af en positiv tilgang til kost og vægt

Kim Lauritzen, 63 år

Jeg får lækre opskrifter på helt almindelig mad

Lene Holse, 54 år

Medlemskaber

Sense medlemskab

I SenseMyDiet vil vi gerne give vores alle vores medlemmer det allerbedste. Derfor har vi kun ét medlemskab. Det gør det let for både dig og os. Som medlem får du fleksible madplaner og opskrifter samt artikler og webinarer med inspiration til madlavning, sundhed og vægttab. Du får også adgang til flere årlige forløb med Sense-teamet og spændende gæsteundervisere. Har du spørgsmål? Så kan du altid stille dem i vores Spørgeforum – vi svarer dig inden for ganske kort tid. Du har adgang til det hele gennem både web og app.

Du kan vælge, om du vil betale for dit medlemskab en gang om måneden eller en gang om året. Som månedsmedlem har du friheden til kun at blive, så længe du har lyst. Som årsmedlem slipper du for de gentagne betalinger og sparer samtidig penge – du får nemlig rabat og betaler kun for 10 måneder, selvom du får 12. Indholdet er det samme, uanset om du vælger at være medlem på måneds- eller årsbasis, så valget er dit.

Køb medlemskab

Madglæde, kropsglæde & livsglæde

Vi er hinandens faste kontaktpunkt

Forskning viser, at faste kontaktpunkter er vigtige for at opnå et vægttab, der holder hele livet.

Et fast kontaktpunkt er en tilbagevendende og forpligtende kontakt, og det er præcis, hvad du får som medlem af SenseMyDiet.

Du ved, at du hver uge modtager en madplan samt et indslag med ny inspiration fra Sense-teamets dygtige fagfolk. Har du spørgsmål, kan du altid stille dem i vores Spørgeforum, hvor du vil få svar fra en af vores medarbejdere.

I gruppen kan du dele dine op- og nedture i et trygt miljø med en god tone, og du kan få svar på alle dine spørgsmål fra Sense-teamet, der hver dag står klar til at hjælpe og inspirere dig.

Få et fast kontaktpunkt her

Fleksibelt indhold og professionel tryghed

Hvad får du ud af SenseMyDiet?

Fleksibilitet

Se og lyt med, lige når det passer dig. På farten, på gåturen, ved køkkenbordet eller fra sofahjørnet. Du kan springe rundt i materialet, bruge præcis det, der passer dig og se videoerne lige så tit, du har lyst. Materialet vil være tilgængeligt for dig, så længe dit abonnement løber.

Mentale redskaber og øvelser

Vi inspirerer dig med brugbar viden og effektive øvelser, som du kan bruge lige nu og her og i fremtiden. Det kan være øvelser, der kan give dig en dybere forståelse af dit spisemønster og dine vaner, eller det kan være redskaber, som du lærer at bruge, når du for eksempel står foran en konkret fristelse og ikke ved, hvad du skal gøre – måske er det kagen eller fredagsbrødet på arbejdet, chokoladebaren eller chipsene i supermarkedet eller isen, som alle de andre spiser, og som du bare har så meget lyst til.

Fællesskab

I den lukkede Facebookgruppe og i sundhedsuniversets spørgeforum vil du møde mennesker, der har de samme udfordringer som dig. Mennesker som har kæmpet den samme kamp som dig. Mennesker, der ligesom dig, har besluttet at gå en ny vej væk fra drænende tanker om mad, krop og vægt mod ro, accept og styrke. Du og gruppens øvrige medlemmer kan række ud, hvis I har lyst, ligesom vi vil række ud til jer. Sammen kan vi dele viden, erfaringer, op- og nedture. Vi kan stille spørgsmål og hjælpe hinanden. Det er sammenhold, når det er bedst, og vi ved, at det virker.

Tryghed

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg. Vi ved, at vi mennesker trives bedst, når vi føler os set og mødt lige der, hvor vi er. Det skaber tryghed, og tryghed giver de bedste forudsætninger for udvikling. Derfor sørger vi for at tage dig ved hånden fra første klik ind i SenseMyDiet.

Inspiration

Hver uge får du opskrifter og inspiration til, hvordan du senser din egen mad, så du på en nem måde kan bringe sundhed ind i din hverdag uden at gå glip af noget. Opskrifterne er familievenlige og lette at gå til, og du kan handle alle råvarerne i et helt almindeligt supermarked – lettere bliver det vist ikke.

Sæt dit præg

Vi vil gerne have glade medlemmer. Derfor lytter vi til DIG. Er der emner, du savner, fortæller du os det! Vi tager med kyshånd imod alle input og vil, i det omfang det giver mening og er muligt, imødekomme dine ønsker. Du er helt sikkert ikke den eneste med den udfordring!

Lægens hjørne

Lægefaglig hjælp. I Lægens hjørne kan du søge viden og inspiration om lægefaglige emner. Hvis du ønsker råd og vejledning om en konkret problemstilling, der fylder i dit liv, kan du helt anonymt skrive til vores praktiserende læge.

Et medlemskab for livet

Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.

ÅRLIG BETALING FÅ MEST FOR PENGENE

990 kr. / år.

Få SenseMyDiet i 12 måneder, betal kun for ti.

Bliv medlem
MÅNEDLIG BETALING

99 kr. / md.

Få SenseMyDiet for kun 99 kr. pr. måned

Bliv medlem

Få svar på oftest stillede spørgsmål om SenseMyDiet

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om SenseMyDiet-medlemskab her.

Vi kan se på tilbagemeldingerne fra folk, som har testet SenseMyDiet, at selvom de havde godt styr på Sense-principperne i forvejen, så fik de alligevel meget ud af at være med. Særligt fordi de på mange måder blev klogere på sig selv og egne spisemønstre og vaner. De fandt også stor inspiration i vores indslag om madlavning, ernæring, sundhed og mentale redskaber.

Ja, det kan du sagtens. Du kan både være med fra computeren og fra telefonen. Du skal have internetadgang og en mailadresse, som vi kan sende mails til. Du får en opstartsmail og bliver guidet til det vigtigste opstartsmateriale og Facebookgruppen. Hvis du synes, at det bliver for uoverskueligt med Facebookgruppen, kan du sagtens nøjes med kun at være i sundhedsuniverset på hjemmesiden eller bruge SenseMyDiet-appen, som kan downloades fra App Store eller Google Play.

Du kan bruge madplanerne i en light-udgave via hjemmesiden og i en udvidet udgave via SenseMyDiet-appen, som kan downloades fra App Store eller Google Play.

Du får madplanen digitalt, og den er altid udviklet til 1 person. Du kan nemt sætte hele madplanen til flere personer eller indstille hvert måltid til et bestemt antal personer. Du kan også kæde måltider sammen over flere dage. Systemet finder selv ud af hvornår og regner også selv ud, hvor mange portioner du skal lave. Du kan slette de måltider, du eller familien ikke ønsker, og indsætte måltider fra vores opskriftsbibliotek med over 1000 opskrifter. I appen kan du også oprette dine egne opskrifter og sætte ind. Appen tæller automatisk håndfulde og kalorier.

I appen under ”madplaner” finder du en guidevideo, der viser dig, hvordan du bruger alle de spændende funktioner. Du finder videoen oppe i venstre hjørne ved at klikke på info-symbolet.

Du får adgang til SenseMyDiet-appen, som kan downloades fra App Store eller Google Play. Her kan du nemt holde styr på dine kropsmål samt finde opskrifter og madplaner. Du kan også oprette dine egne opskrifter og bruge dem i dine madplaner. Appen regner automatisk håndfulde og kalorier ud for dig.

Du får også adgang til de artikler, indslag og forløb, vi kører året rundt i SenseMyDiet-universet. Du kan tilgå og læse dem på vores hjemmeside, men du får også løbende ugens indslag direkte i din app. Hvis du har brug for at stille et spørgsmål til Sense-teamet, kan du logge dig ind på hjemmesiden og bruge spørgeforummet. Her kan du ligeledes få svar fra vores læge.

Du binder dig kun for den periode, du har betalt for. Du kan opsige når som helst til udgangen af perioden. Det betyder, at du kan melde dig ind som månedsmedlem, og hvis du fortryder, så kan du melde dig ud igen, så koster det dig kun 79 kroner. Det samme gælder, hvis du køber et årsabonnement for at opnå rabat, så kan du opsige når som helst til udgangen af perioden. Du kan læse vores handelsbetingelser her.

Ja. Vi udvikler nye vegetariske opskrifter hver uge. Vores madplaner følger nemlig Fødevarestyrelsens anbefalinger om at spise flere grønne proteiner. Cirka 30 procent af vores samlede opskrifter er vegetariske, men vores madplaner indeholder hver uge både grønne proteiner, kød, fjerkræ, fisk, æg og mager ost. Du kan selv erstatte animalske proteiner med grønne proteiner eller vælge æg og/eller mager ost, hvis de indgår som del af din mad.

Vores madplaner er digitale, og derfor kan du nemt slette de måltider, du ikke ønsker at spise, eller erstatte dem med en af de mange vegetariske opskrifter, du finder i vores opskriftsbibliotek.

Vi bruger mange timer på at optimere vores madplaner, så indkøbslisten bliver så kort som mulig. Vi har lavet beregninger, der viser, at det gennemsnitligt koster 20-25 kroner per måltid. Her er der medregnet både morgenmad, frokost og aftensmad, og prisen kræver, at du har et basislager af for eksempel smør, olie, mel og de mest almindelige krydderier og smagsgivere. Vi tager naturligvis forbehold for, at prisen kan være højere, når vi udvikler opskrifter til lørdagsmad eller højtider.

I appen er der desuden en ”undgå madspild"-funktion. Den slår til, når din indkøbsliste når en længde, hvor du kan lave en af de eksisterende opskrifter i biblioteket. På den måde kan du optimere din madplan og undgå, at den bliver unødig dyr at følge.

Ja. Alle vores madplaner er digitale. Det betyder, at du har mulighed for at tilpasse dem helt, som du har lyst. Når du laver ændringer, så følger indkøbslisten automatisk med. Det gælder også, hvis du ændrer på antallet af personer, der spiser med, eller kopierer eller kæder en opskrift hen over flere dage.

Ja. Du kan oprette din helt egen madplan og indsætte opskrifter fra opskriftsbiblioteket. Du kan også oprette dine yndlingsopskrifter og lægge dem ind i din madplan. Appen tæller automatisk håndfulde og kalorier. Når du først er fortrolig med appen, tager det kun fem minutter at lave en komplet madplan til hele ugen og hele familien. 

Du får opstartsmateriale og bliver holdt i hånden uge efter uge med motiverende indslag, så ja, SenseMyDiet vil med stor sandsynlighed være noget for dig. Men alt er jo individuelt, så du skal mærke efter i dig selv, om du mener, at det, vi tilbyder i SenseMyDiet, taler til dig.

Det er valgfrit, om du vil være medlem af den lukkede Facebookgruppe. Hvis du er typen, der gerne vil køre dit eget løb, så kan du fint nøjes med at logge på SenseMyDiets sundhedsplatform, hvor du blandt andet også kan stille direkte spørgsmål til Sense-teamet og interagere med SenseMyDiets øvrige medlemmer.

Det er via Facebookgruppen og vores spørgeforum i sundhedsuniverset, at du har den direkte kontakt til Sense-teamet. Sense-teamet deler også små videoer inde i Facebookgruppen. Men samme videoer bliver også lagt ind på online-platformen. På den måde går du ikke glip af væsentligt materiale.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vil du med på vores næste webinar eller forløb?

Vi afholder løbende webinarer og forløb med gæster som fx Anne Hjernøe, Stine Junge Albrechtsen og Henrik Duer. Fokus er altid på sundhed og varigt vægttab.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på kommende webinarer og forløb. Skriv dig op her.

Mailchimp Signup