Du skal vælge sense, fordi..

Vi tager dit velbefindende og din sundhed alvorligt

Vi hjælper med at skabe et varigt vægttab og en ellers sund livsstil uden restriktiv kalorietælling og en ellers kedelig kurmentalitet. Det er det, Sense går ud på!

SenseMyDiet er anderledes end alt andet, du har prøvet

Vi tilbyder et medlemskab af SenseMyDiet, der viser dig vejen til det liv, du drømmer om. Redskaberne kan bruges af alle, uanset om du går efter et stort vægttab eller blot søger inspiration til et liv med et mere stabilt energiniveau over hele dagen og en bedre balance mellem krop og sind.

Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig inden for alle kroge af sundhedsverdenen.

Bliv medlem

Medlemskaber

Vi tilbyder 2 niveauer

Basis er for dig, der kun ønsker inspiration til mad- og indkøb. Du får hver onsdag adgang til ugens mad- og indkøbsplan. Du vil ikke være medlem af SenseMyDiet fælleskab og får ikke adgang til sundhedsuniverset. Du får løbende inspiration og hjælp til din Sense-livsstil fra de ugentlige madplaner.

Premium er for dig, der vil have fuld adgang til madplaner samt webinarer, videoer, lydfiler og tekster om alt fra madlavning til mentale aspekter i vores sundhedsunivers. Du kan til hver en tid stille spørgsmål til Sense-teamet i vores Spørgeforum, ligesom du helt anonymt kan få råd og vejledning af vores praktiserende læge i Lægens hjørne.

Læs mere om Premium Læs mere om Basis

Madglæde, kropsglæde & livsglæde

Vi er hinandens faste kontaktpunkt

Forskning viser, at faste kontaktpunkter er vigtige for at opnå et vægttab, der holder hele livet.

Et fast kontaktpunkt er en tilbagevendende og forpligtende kontakt, og det er præcis, hvad du får som medlem af SenseMyDiet.

Du ved, at du hver uge modtager en madplan samt et eller flere indslag med ny inspiration, ny viden og nye øvelser fra Sense-teamets dygtige fagfolk. Derudover har du ubegrænset adgang til støtte, inspiration og sparring i den lukkede Facebookgruppe, der kun er for SenseMyDiets Premium-medlemmer. Har du spørgsmål af lægefaglig karakter, står vores praktiserende læge klar til at hjælpe dig med råd og vejledning i Lægens hjørne.

I gruppen kan du dele dine op- og nedture i et trygt miljø med en god tone, og du kan få svar på alle dine spørgsmål fra Sense-teamet, der hver dag står klar til at hjælpe og inspirere dig.

Få et fast kontaktpunkt her

Fleksibelt indhold og professionel tryghed

Hvad får du ud af SenseMyDiet?

Fleksibilitet. Se og lyt med, lige når det passer dig. På farten, på gåturen, ved køkkenbordet eller fra sofahjørnet. Du kan springe rundt i materialet, bruge præcis det, der passer dig og se videoerne lige så tit, du har lyst. Materialet vil være tilgængeligt for dig, så længe dit abonnement løber.

Mentale redskaber og øvelser. Vi inspirerer dig med brugbar viden og effektive øvelser, som du kan bruge lige nu og her og i fremtiden. Det kan være øvelser, der kan give dig en dybere forståelse af dit spisemønster og dine vaner, eller det kan være redskaber, som du lærer at bruge, når du for eksempel står foran en konkret fristelse og ikke ved, hvad du skal gøre – måske er det kagen eller fredagsbrødet på arbejdet, chokoladebaren eller chipsene i supermarkedet eller isen, som alle de andre spiser, og som du bare har så meget lyst til.

Fællesskab. I den lukkede Facebookgruppe og i sundhedsuniversets spørgeforum vil du møde mennesker, der har de samme udfordringer som dig. Mennesker som har kæmpet den samme kamp som dig. Mennesker, der ligesom dig, har besluttet at gå en ny vej væk fra drænende tanker om mad, krop og vægt mod ro, accept og styrke. Du og gruppens øvrige medlemmer kan række ud, hvis I har lyst, ligesom vi vil række ud til jer. Sammen kan vi dele viden, erfaringer, op- og nedture. Vi kan stille spørgsmål og hjælpe hinanden. Det er sammenhold, når det er bedst, og vi ved, at det virker.

Tryghed. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg. Vi ved, at vi mennesker trives bedst, når vi føler os set og mødt lige der, hvor vi er. Det skaber tryghed, og tryghed giver de bedste forudsætninger for udvikling. Derfor sørger vi for at tage dig ved hånden fra første klik ind i SenseMyDiet.

Inspiration. Hver uge får du opskrifter og inspiration til, hvordan du senser din egen mad, så du på en nem måde kan bringe sundhed ind i din hverdag uden at gå glip af noget. Opskrifterne er familievenlige og lette at gå til, og du kan handle alle råvarerne i et helt almindeligt supermarked – lettere bliver det vist ikke.

Sæt dit præg. Vi vil gerne have glade medlemmer. Derfor lytter vi til DIG. Er der emner, du savner, fortæller du os det! Vi tager med kyshånd imod alle input og vil, i det omfang det giver mening og er muligt, imødekomme dine ønsker. Du er helt sikkert ikke den eneste med den udfordring!

Lægens hjørne. Lægefaglig hjælp. I Lægens hjørne kan du søge viden og inspiration om lægefaglige emner. Hvis du ønsker råd og vejledning om en konkret problemstilling, der fylder i dit liv, kan du helt anonymt skrive til vores praktiserende læge.

En sund livsstil med SenseMyDiet

Tjek at du er logget ind korrekt.

Hvis du ikke har valgt ”Tillad alle cookies”, så virker bl.a. opskrifter og madplaner ikke på SenseMyDiet.dk. For at du kan ændre dit samtykke, skal du :

  1. Gå ind i vores Privatlivspolitik: https://www.SenseMyDiet.dk/privatlivspolitik/
  2. Trykke på linket ”Ændring af dit samtykke”
  3. Vælge ”Tillad alle cookies” i den popup der kommer frem.

Vi kan se på tilbagemeldingerne fra folk, som har testet SenseMyDiet, at selvom de havde godt styr på Senseprincipperne i forvejen, så fik de alligevel meget ud af at være med. Særligt fordi de på mange måder blev klogere sig selv og egne spisemønstre og vaner. De fandt også stor inspiration i vores indslag om madlavning, ernæring, sundhed og mentale redskaber.

Det er valgfrit, om du vil være medlem af den lukkede Facebookgruppe. Hvis du er typen, der gerne vil køre dit eget løb, så kan du fint nøjes med at logge på SenseMyDiets sundhedsplatform, hvor du blandt andet også kan stille direkte spørgsmål til Sense-teamet og interagere med SenseMyDiets øvrige medlemmer.

Det er via Facebookgruppen og vores spørgeforum i sundhedsuniverset at du har den direkte kontakt til Sense-teamet. Sense-teamet deler også små videoer inde i Facebookgruppen. Men samme videoer bliver også lagt ind på online-platformen. På den måde går du ikke glip af væsentligt materiale.

I SenseMyDiets Facebookgruppe er det primært Sense-teamet, som laver opslag. Medlemmers opslag godkendes kun, hvis det har relevans for hovedparten af gruppens medlemmer. Det er en gruppe med fokus på motivation, udvikling og mentale processer med henblik på at hjælpe gennem de svære processer i en livsstilsintervention. Det er dermed ikke en madinspirationsgruppe. Det kan du fortsat få i den store lukkede gruppe ”Sense – slank med fornuft – spørgsmål og svar” eller andre Sense-fællesskaber.

Du får opstartsmateriale og bliver holdt i hånden uge efter uge med motiverende indslag, så ja, SenseMyDiet vil med stor sandsynlighed være noget for dig. Men alt er jo individuelt, så du skal mærke efter i dig selv, om du mener, at det, vi tilbyder i SenseMyDiet, taler til dig.

Ja, det kan du sagtens. Du kan både være med fra computeren og fra telefonen. Du skal have internetadgang og en mailadresse, som vi kan sende mails til. Du bliver guidet gennem det hele, og det er let at finde rundt i sundhedsuniverset og i Facebookgruppen. Hvis du synes, at det bliver for uoverskueligt med Facebookgruppen, kan du sagtens nøjes med kun at være i sundhedsuniverset.

Du har to muligheder.

  1. Du kan stille spørgmål i “spørgetråden” i SenseMyDiets lukkede Facebookgruppe
  2. Du kan stille spørgmål i SenseMyDiets “spørgeforum”, som du kan tilgå via SenseMyDiets sundhedsunivers.
Brug for hjælp? Kontakt os her