Kartoffel-linsecurry med spinat og agurkerelish
Få dig en middagsoplevelse, der leder tankerne hen på eksotiske himmelstrøg, med denne her indiske curry med kartofler, spinat og belugalinser. Retten får masser af smag takket være et flittigt brug af krydderier, hvidløg, tomat og chili, som rundes af med en lille sjat fløde inden servering. Dertil kommer en frisk og knasende relish med agurk og mynte i en fraichedressing smagt til med hvidløg, spidskommen og citronsaft.
Curry
Agurkerelish
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; hakkede tomater; løg; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Beluga linser, tilberedte |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Chilipeber; citron; frisk ingefær; frisk mynte; garam masala; hvidløg; karrypulver; salt og peber; spidskommen; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |