Steak med kartofler, avokado og blomkålssalat toppet med mandler

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 22. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler og kød

100 g kartofler
1 tsk. smør
150 g oksesteak
salt og peber

Blomkålssalat

¼ agurk
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
salt og peber
1 nip karrypulver
100 g blomkål, rå
10 g mandler

Andet

½ avokado
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler møre i letsaltet vand.
2
Skær agurk i tern. Bland fraiche med salt, peber og karry. Vend agurketernene i fraichedressingen. Skær blomkål i tynde skiver eller små buketter og hak mandlerne.
3
Varm en pande op med smør og steg steaken, som du foretrækker den. Krydr med salt og peber.
4
Svits blomkålen og mandler på den varme pande i et par minutter. Vend med agurkesalaten.
5
Fjern sten og skal og skær avokado i skiver.
6
Servér steak med knuste kartofler og blomkålssalat. Læg avokado ved. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blomkål, rå
Håndfuld 3:Oksesteak
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Avokado; mandler; smør
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt