
Bowl med rejer, kål, edamame, ris og sesam-sojadressing
En bowl er en enkel og ofte meget smuk ret og man skal ikke underkende hvor stor betydning, det kan have for et måltid, at det serveres smukt. Så giv dig gerne tid til at anrette en bowl i en smuk skål eller komme den i et pænt glas, hvis den skal med på farten. Bowls er desuden nemme at tilpasse efter indholdet i køleskabet eller familiens smagspræferencer, så man kan godt lave samme basis med rejer eksempelvis og så servere forskellige slags grøntsager i bowlen alt efter hvad familiens enkelte medlemmer foretrækker.
Fyld til bowl
Sesam-sojadressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg; gulerod; spidskål |
Håndfuld 3: | Edamamebønne, bælget fra frost; tigerrejer, fersk fra frost |
Håndfuld 4: | Brune ris, rå |
Fedt: | Sesamfrø; sesamolie |
Smagsgivere: | Ahornsirup; frisk ingefær; riseddike; sojasauce; sriracha chili sauce |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |