Champignonstuvning med spidskål og ristet ciabatta

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stuvning

100 g champignon, rå
4 asparges, grønne
1 løg
1 fed hvidløg
50 g spidskål
1 tsk. olie
1 tsk. smør
1 dl madlavningsfløde, maks. 9 %
salt og peber

Tilbehør

80 g ciabattabrød
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
2 spsk. persille, hakket
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær champignon og asparges i skiver. Hak løg og hvidløg, og snit spidskål fint.
2
Opvarm en gryde med olie og smør, og svits champignon, løg og hvidløg kortvarigt.
3
Tilsæt spidskål og asparges, og steg videre et par minutter.
4
Hæld madlavningsfløde ved, og smag til med salt og peber.
5
Rist tynde skiver af ciabatta.
6
Anret campignonstuvning med det ristede brød. Drys med parmesan, og pynt med persille.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; champignon, rå; løg; spidskål
Håndfuld 4:Ciabattabrød
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Hvidløg; persille, hakket; salt og peber
Mælkedressing:Madlavningsfløde, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt