Kyllingeschnitzel med grønne asparges, ærter og kartoflel
Den traditionelle schnitzel på svin eller kalv er her skiftet ud med kyllingebryst, som først bankes til halv tykkelse inden det vendes i hvedemel, æg og rasp. Det letter stegningen, og gør det nemmere at få paneringen sprød og gylden samtidig med, at kyllingen er gennemstegt. Kyllingeschnitzel smager dejligt med mange slags tilbehør. Her er det nye kartofler vendt med forårsløg, grønne asparges og ærter stegt i smør.
Kartofler og grønt
Kylling
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; forårsløg; grønne ærter, dybfrost |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartofler, nye danske; rasp |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Salt og peber; ærteskud |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |