Svamperet med porrer, pasta og bacon dertil tomatsalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 3. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Andet

40 g pasta, tørret
1 hjertesalat

Svamperet

1 porre
150 g svampe
20 g bacon
1 tsk. smør
½ dl fløde, 38 %
salt og peber

Yoghurtdressing

½ dl dild
1 dl yoghurt naturel
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken.
2
Rens porre grundigt og skær i skiver. Skær svampe og bacon i mindre stykker.
3
Svits først bacon i smør i et par minutter. Kom så porre og svampe ved. Lad det svitse til svampene har afgivet lidt af væsken. Kom fløde ved og krydr med salt og peber. Vend de kogte pastaer i.
4
Hak dild og rør sammen med yoghurt, salt og perber. Pluk bladene fra hjertesalat.
5
Servér svamperetten med hjertesalat og yoghurtdressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; porre; svamp
Håndfuld 3:Bacon
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Dild; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt