Fiskefileter med remoulade på rugbrød med coleslaw til

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fiskefilet

1 spsk. rasp
1 spsk. mel
salt
150 g fiskefilet, fersk
10 g smør
10 g olie

Coleslaw

1 dl A38, maks. 3,5%
salt
1 tsk. sukker
1 tsk. sennep
100 g gulerødder
100 g spidskål

Tilbehør

1 skive rugbrød
10 g remoulade
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bland rasp og mel med salt, og tryk fiskefileterne godt ned i blandingen, på begge sider.
2
Varm smør og olie op på en pande, og steg fiskefilet sprød på begge sider.
3
Rør A38 sammen med salt, sukker og sennep til en dressing.
4
Riv gulerod groft og snit kål fint.
5
Vend gulerod og kål i dressingen.
6
Servér rugbrød med fiskefilet og remoulade sammen med coleslaw.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Fiskefilet, fersk
Håndfuld 4:Mel; rasp; rugbrød
Fedt:Olie; remoulade; smør
Smagsgivere:Salt; sennep; sukker
Mælkeprodukter:A38, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt