Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med nøddevinaigrette

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 28. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grov pesto

1 lime
20 g olie
1 spsk. flydende honning
60 g cashewnødder
35 g kapers
salt og peber

Salat

½ kinakål
250 g jordbær
200 g salatost i tern 3 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pres lime og kom limejuice i en blender. Kom derefter resten af ingredienserne til pestoen i. Blend kortvarigt til en grov masse - kom lidt vand i hvis du gerne vil have tyndere.
2
Skær kinakål i tynde strimler. Skyl jordbær og skær dem i skiver.
3
Bland kinakål, jordbær og salatost i en skål.
4
Anret salaten med den grove pesto henover.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Kinakål
Håndfuld 3:Salatost i tern 3 %
Håndfuld 4:Jordbær
Fedt:Cashewnød; olie
Smagsgivere:Flydende honning; kapers; lime; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt