Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 5. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salatfyld

100 g bacon
½ rødløg
2 pærer
30 g mandler
4 håndfulde blandet salat
100 g salatost, maks. 30+/17 %
salt og peber

Asiatisk dressing

1 spsk. frisk ingefær
20 g olie
2 spsk. sojasauce
1 spsk. honning
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg bacon sprødt på en tør pande. Læg det på fedtsugende papir. Skær eller smuldr bacon i mindre stykker.
2
Skær rødløg og pære i tynde skiver. Hak mandlerne groft.
3
Skrab skrællen af ingefær og riv det i en lille skål. Bland ingefær med olie, soyasauce og honning, Vend pæreskiverne i dressingen.
4
Anret salat og salatost med pæreskiver, bacon, rødløg og mandler. Kom eventuelle rester af den asistiske dressing henover.
5
Servér salaten med lidt salt og peber på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; rødløg
Håndfuld 3:Bacon; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Pære
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Frisk ingefær; honning; salt og peber; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt