Bønnesalat med hytteost, hokkaido og avokado

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegte grøntsager

100 g hokkaido
1 tsk. olie
100 g grønne bønner, dybfrost
salt og peber

Andet

½ avokado
1 æble
200 g hytteost
1 spsk. oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær hokkaido i tern (behold skallen på), og steg dem i olie i 5-7 minutter. Tilsæt bønnerne, krydr med salt og peber, og steg i 5 minutter mere.
2
Fjern sten og skal og skær avokado i tern eller skiver. Skær også æble i tern eller skiver.
3
Servér de stegte grøntsager med avokado, æble og hytteost. Kom pesto på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner, dybfrost; hokkaido
Håndfuld 3:Hytteost
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Avokado; olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt