Brød med æg, ost, pålæg og gulerodsstænger

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

20 g oliebaseret pesto
1 skive rugbrød
1 kogt æg
2 skiver hamburgerryg
1 skive skæreost, maks. 30+/17 %
1 tomat
¼ agurk
1 gulerod
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør pesto på brødet, og del det i halve.
2
Del æg i skiver, og læg dem på en halv skive brød. Kom hamburgerryg og eventuelt ost på den anden halve.
3
Pynt med tomat og agurk. Spis gulerod til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod; tomat
Håndfuld 3:Hamburgerryg; kogt æg; skæreost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Oliebaseret pesto
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt