Fransk bondesalat med kartofler, bacon og æg

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 2. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dressing

2 spsk. dild
2 spsk. purløg
5 g olivenolie
½ tsk. dijonsennep
½ tsk. citronsaft
salt og peber

Bondesalat

40 g bacon
150 g kartofler
75 g grønne bønner, dybfrost
75 g asparges, grøn
30 g salat
¼ rødløg
25 g oliven

Andet

1 æg
½ skive franskbrød
5 g olivenolie
1 drys flagesalt
1 spsk. kapers
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak dild og purløg fint, og rør dem sammen med olivenolie, sennep og citronsaft til en dressing. Smag til med salt og peber.
2
Skær bacon i skiver eller tern, og steg dem sprøde. Læg dem på køkkenrulle.
3
Kog kartoflerne møre og damp bønnerne i cirka 5 minutter i letsaltet vand. Si vandet fra.
4
Skær kartoffel, bønner og asparges i rustikke stykker. Pluk salaten og skær rødløg i skiver.
5
Vend bacon, kartoffel, bønner, asparges, salat, rødløg og oliven sammen med dressingen.
6
Kog ægget til det er smilende. Det tager cirka 6-7 minutter.
7
Skær en skive fuldkornsfranskbrød i tern, og steg dem hårdt i resten af olien. Drys med flagesalt.
8
Anret salaten med æg på toppen og drys brødcroutonerne og kapers over salaten ved servering.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; grønne bønner, dybfrost; rødløg; salat
Håndfuld 3:Bacon; æg
Håndfuld 4:Franskbrød; kartoffel
Fedt:Oliven; olivenolie
Smagsgivere:Citronsaft; dijonsennep; dild; flagesalt; kapers; purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt