Gulerodssalat med salatost og græskarkerner

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 19. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Gulerodssalat

30 g græskarkerner
2 gulerødder
1 æble
2 spsk. citronsaft
100 g salatost, maks. 30+/17 %
salt og peber

Andet

2 spsk. krydderurter efter eget ønske
30 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rist græskarkerner på en varm pande.
2
Riv gulerødder, skær æble i mindre tern og vend begge dele med citronsaft.
3
Skær salatost i mindre tern, og vend dem i gulerodssalaten. Krydr med salt og peber.
4
Anret i en tallerken, drys ristede græskarkerner på og pynt med krydderurter. Servér fraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; æble
Håndfuld 3:Salatost, maks. 30+/17 %
Fedt:Græskarkerner
Smagsgivere:Citronsaft; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt