Højtbelagt rugbrød med laks, æg og pesto

Der skal ikke ret meget til at gøre din frokost ekstra lækker. Her får du luksusudgaven af en rugbrødsmad, nemlig et stykke højtbelagt rugbrød med spinat, laks, æg og pesto. Der er smæk på både farver og smag, når alle dine håndfulde bliver fyldt med velsmag og lækkerhed. Nyd en simpel rugbrødsmad, der er nem at sammensætte og derfor også egner sig godt til at tage med som madpakke og blive nydt i frokostpausen på jobbet.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 21. maj 2022 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Højtbelagt rugbrød

2 æg
120 g cherrytomater
1 skive rugbrød
10 g mayonnaise
50 g spinatblade, rå
60 g koldrøget laks
salt og peber

Pynt

½ dl frisk basilikum
15 g oliebaseret pesto
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 7-8 minutter. Hæld koldt vand på. Pil dem efter et par minutter.
2
Skær cherrytomater i mindre stykker.
3
Smør rugbrød med mayonnaise. Læg spinatblade på og lav et fladt plateau. Fordel så laksen og tomaterne ovenpå.
4
Del æg og placér dem på tomaterne. Krydr med salt og peber.
5
Servér det højtbelagte brød med basilikumblade og pesto på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Koldrøget laks; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Frisk basilikum; salt og peber

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:535535
Fedt:34 g34 g
Kulhydrat:21 g21 g
Kostfibre:7 g7 g
Protein:32 g32 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt