Højtbelagt rugbrød med laks og æg

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 1. marts 2023 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Højtbelagt rugbrød

2 æg
1 tomat
1 gulerod
1 skive rugbrød
10 g mayonnaise
½ håndfuld rucolasalat
60 g koldrøget laks
salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 7-8 minutter. Hæld koldt vand på. Pil dem efter et par minutter.
2
Skær tomater i mindre stykker. Skræl gulerod og skær i stave.
3
Smør rugbrød med mayonnaise og del i halve. Læg rucola på og fordel så laks og tomat på det ene stykke og æg og tomat på det andet stykke.
4
Krydr med salt og peber og servér gulerødderne til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; rucolasalat; tomat
Håndfuld 3:Koldrøget laks; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Salt og peber

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:490490
Fedt:29 g29 g
Kulhydrat:24 g24 g
Kostfibre:7 g7 g
Protein:32 g32 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt