Hønsesalat med champignon og bacon med ristet brød og snackgrønt
Den klassiske hønsesalat med champignon og bacon kommer her i en lidt lettere udgave. I denne variant af hønsesalat er mayonnaisen skiftet ud med skyr, som er smagt til med dijonsennep og purløg. Hvis du ønsker det, så kan du vælge at skifte halvdelen af skyren ud med mayonnaise, eller du kan tilsætte en smule kogte hvide asparges i små stykker. Nyd hønsesalaten oven på ristet brød og sammen med en håndfuld snackgrønt.
Det skal du bruge
Hønsesalat
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; cherrytomat; peberfrugt; salat |
Håndfuld 3: | Bacon; kyllingebryst; skyr naturel |
Håndfuld 4: | Toastbrød, gerne fuldkorn |
Smagsgivere: | Dijonsennep; hønsekødsbouillon; purløg; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 475 | 475 |
Fedt: | 15 g | 15 g |
Kulhydrat: | 36 g | 36 g |
Kostfibre: | 7 g | 7 g |
Protein: | 47 g | 47 g |