Kylling a la creme med champignon og ristet brød

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 12. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

½ løg
200 g champignon, rå
1 fed hvidløg
1 kyllingebryst
½ terning bouillon, terning
1 dl vand
2 skiver bacon
½ dl piskefløde, 38 %
salt og peber
1 tsk. citronskal

Andet

1 skive groft franskbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg i tern, champignon i skiver og hak hvidløg. Skær kylling i mindre mundrette stykker.
2
Opløs bouillon i kogende vand.
3
Steg bacon sprødt på en tør pande. Afdryp på køkkenrulle.
4
Rist løg og hvidløg i baconfedtet, tilsæt champignon og kyllingestykker, og lad det stege et par minutter.
5
Tilsæt fløde og bouillon. Lad retten småsimre til 5-6 minutter til kyllingen er tilberedt. Krydr med salt og peber, og smag til med citronsaft.
6
Jævn eventuelt saucen med mel eller majsstivelse, udrørt i lidt koldt vand
7
Rist franskbrødet, og anret med kylling a la creme og bacon.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; løg
Håndfuld 3:Bacon; kyllingebryst
Håndfuld 4:Groft franskbrød
Fedt:Piskefløde, 38 %
Smagsgivere:Bouillon, terning; citronskal; hvidløg; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt