Kyllingesandwich med kyllingebøf, salat og tomat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingebøf

130 g hakket kyllingekød 3-6 %
¼ fed hvidløg
1 drys salt
1 drys peber
1 tsk. olie

Dressing

10 g mayonnaise
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
¼ tsk. karrypulver
1 drys salt
1 drys peber

Andet

1 fuldkornsbolle
50 g salat
1 tomat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør kyllingekødet sammen med presset hvidløg, salt og peber. Form det til en flad bøf.
2
Steg kyllingebøffen i olie, nogle minutter på hver side, til den er mør.
3
Rør mayonniase og fraiche sammen med karry, salt og peber til en dressing.
4
Del bollen i halve. Skyl salaten, og dup den tør. Skær tomaten i skiver.
5
Læg bollen sammen med dressing, salat, tomat og kyllingebøf.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Salat; tomat
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Hvidløg; karrypulver; peber; salt
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt