Lakseburger med pesto og tomat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

130 g vildlaks
½ tsk. olie
1 drys salt
1 fuldkornsbolle
20 g oliebaseret pesto
50 g salat
1 tomat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg laks på begge sider, til den er mør - eventuelt i lidt olie. Krydr med salt.
2
Del bollen i to halve, og smør med pesto.
3
Skyl salat og skær tomat i skiver.
4
Saml bollen omkring pesto, salat, tomat og laks.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Salat; tomat
Håndfuld 3:Vildlaks
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt