Majspandekager med kyllingefyld og spinat
Majspandekager kender man primært fra det mexicanske køkken og de kan anvendes som man ellers ville anvende en tortilla. Hvis man tilsætter sukker til dejen, så kan de også spises som almindelige dessertpandekager med flormelis og syltetøj. I denne ret er pandekagerne fyldt med hakket kylling og grønt, men fyldet kan varieres og pandekagerne kan også anvendes i madpakken med fyld af salat samt pålæg eller ost i skiver.
Madpandekager
Kyllingefyld
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Flået tomat; forårsløg; gulerod; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 %; æg |
Håndfuld 4: | Majsmel |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Paprika; salt; sojasauce |
Mælkeprodukter: | Laktosefri minimælk |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |