Perlespeltsalat med kylling og citronvinaigrette

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 20. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingebryst

1 kyllingebryst
1 tsk. olie
salt og peber

Perlespeltsalat

30 g perlespelt, rå
½ rødløg
½ æble
1 håndfuld persille
100 g grønne ærter

Citronvinaigrette

½ citron
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 tsk. flydende honning
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg kyllingebryst i olie på en pande i cirka 12-14 minutter til det er mørt. Krydr med salt og peber. Lad det hvile og skær det så i skiver.
2
Kog perlespelt efter anvisning på pakken. Overhæld med koldt vand, når de er færdige.
3
Skær løg i tynde halve skiver, skær æble i tern og hak persille.
4
Bland perlespelt sammen med løg, æble, persille og ærter.
5
Riv skallen fra citron og kom det i en lille skål. Pres citronsaft og hvidløg i. Kom så olie, honning, salt og peber i og pisk det hele sammen.
6
Servér perlespeltsalat vendt med kyllingeskiver, Hæld citronvinaigretten over.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter; rødløg; æble
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Perlespelt, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; flydende honning; hvidløg; persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt