Rugbrød med æg og rejer med agurkestave, cashewnødder og pære til

Nyd en enkel frokostret, der dækker dig ind med elementer fra alle håndfulde og samtidig er helt i top, både når vi taler smag og mæthed. I Danmark er rugbrød et centralt element i mange frokostretter – også i denne, hvor du topper dit rugbrød med mayonnaise, rejer og æg og fuldender med citronsaft, salt og peber. En enkel, klassisk og lækker rugbrødsmad, der følges af agurk, pære og cashewnødder.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 5. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejemad

1 hårdkogt æg
70 g rejer
1 skive rugbrød
10 g mayonnaise
¼ citron
salt og peber

Andet

¼ agurk
15 g cashewnødder
1 pære
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del æg i skiver og dræn rejer.
2
Smør rugbrød med mayonnaise og læg æg og rejer på. Dryp citronsaft på og krydr med salt og peber.
3
Skær agurk i stave.
4
Servér rugbrødsmaden med agurk, cashewnødder og pære til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; pære
Håndfuld 3:Hårdkogt æg; rejer
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Cashewnød; mayonnaise
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt