Rugbrød med æg og rejer med agurkestave, cashewnødder og pære til
Nyd en enkel frokostret, der dækker dig ind med elementer fra alle håndfulde og samtidig er helt i top, både når vi taler smag og mæthed. I Danmark er rugbrød et centralt element i mange frokostretter – også i denne, hvor du topper dit rugbrød med mayonnaise, rejer og æg og fuldender med citronsaft, salt og peber. En enkel, klassisk og lækker rugbrødsmad, der følges af agurk, pære og cashewnødder.
Rejemad
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; pære |
Håndfuld 3: | Hårdkogt æg; rejer |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Cashewnød; mayonnaise |
Smagsgivere: | Citron; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |