Rugbrød med hytteost, hasselnødder og æg dertil agurkestænger

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 27. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 kogt æg
1 tomat
¼ agurk
15 g hasselnødder
1 skive rugbrød
15 g oliebaseret pesto
100 g hytteost
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del æg i skiver.
2
Skær tomat i skiver og agurk i stænger.
3
Hak hasselnødderne.
4
Del rugbrød i halve og smør med pesto. Læg hytteost på det ene stykke og drys hasselnødderne på. Læg tomat og æg på det andet. Krydr med salt og peber.
5
Servér rugbrødsmadderne med agurkestænger til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; tomat
Håndfuld 3:Hytteost; kogt æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Hasselnød; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt