Rugbrød med hytteostsalat, blødkogt æg og chokolade

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 1. april 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Andet

1 æg
1 skive rugbrød
10 g mørk chokolade, 70 % eller derover

Hytteostsalat

2 forårsløg
2 spsk. purløg
130 g hytteost
1 tsk. sennep
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 5-6 minutter til blødkogt.
2
Skær forårsløg i tynde skiver og hak purløg fint.
3
Bland hytteost med sennep, salt og peber og vend forårsløg og purløg i.
4
Kom hytteostsalaten på rugbrød og servér blødkogt æg og chokolade til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg
Håndfuld 3:Hytteost; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mørk chokolade, 70 % eller derover
Smagsgivere:Purløg; salt og peber; sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt