Rugbrød med hytteostsalat og mandler

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 16. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrødsmad

1 peberfrugt
130 g hytteost
4 spsk. purløg
salt og peber
1 skive rugbrød
30 g oliebaseret pesto
2 skiver hamburgerryg
15 g mandler

Pynt

1 spsk. purløg
1 friskkværnet peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær peberfrugt i små tern, og bland dem med hytteost, hakket purløg, salt og peber.
2
Smør rugbrødet med pesto, og del det i to.
3
Læg et stykke hamburgerryg på hver.
4
Fordel hytteostsalaten over de to stykker rugbrød.
5
Drys grofthakkede mandler på, og pynt med purløg og friskkværnet peber.
6
Servér de to halve stykker brød, eventuelt med et glas danskvand med citrus og en kop kaffe eller te.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt
Håndfuld 3:Hamburgerryg; hytteost
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Friskkværnet peber; purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt