Rugbrød med rejer og dilddressing dertil æble

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 10. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dilddressing

½ løg
1 dl dild
1 dl fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Rugbrødsmad

170 g rejer
1 skive rugbrød
20 g mayonnaise

Andet

½ citron
1 æble
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og dild fint. Rør fraiche, løg, dild, salt og peber sammen.
2
Dræn rejer.
3
Smør rugbrød med mayonnaise og læg rejerne på.
4
Servér rejemaden med dilddressing på og citronbåde til. Spis æblet til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; æble
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Citron; dild; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt