Rugbrød med tunsalat og knækbrød med ost – dertil grøntsagsstænger med dip

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juli 2018 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat

1 ds. tun i vand, konserves
½ dl yoghurt, maks. 3,5 %
4 tsk. mayonnaise
salt og peber

Andet

2 skiver rugbrød
4 blade hjertesalat
2 hårdkogte æg
2 skiver ost, maks. 30+/17 %
4 skiver peberfrugt
2 stk. knækbrød
2 gulerødder
½ agurk
2 stængler bladselleri

Dip

1 dl yoghurt, maks. 3,5 %
20 g oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hæld vandet fra tunen, og rør yoghurt og mayonnaise i. Smag til med salt og peber.
2
Del hver skive rugbrød i halve og læg salat på. Fordel tunsalaten herpå.
3
Skær æg i kvarte, og læg dem på rugbrødene.
4
Læg ost og peberfrugt på knækbrødet.
5
Skræl gulerødderne, skyl agurk og bladselleri, og skær dem i passende stykker til grøntsagsstave.
6
Rør en dip af yoghurt og pesto.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; bladselleri; gulerod; hjertesalat; peberfrugt
Håndfuld 3:Hårdkogt æg; ost, maks. 30+/17 %; tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Knækbrød; rugbrød
Fedt:Mayonnaise; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt