Salat med tun, spidskål. agurk, rødløg, ærter og croutoner
Få et ordentligt skud grønt med denne salat med tun, spidskål, ærter og hjemmelavede croutoner. Salaten kan i bedste stop-madspildsånd justeres, så du kan få brugt de rester af kød eller grønt, som du har ved hånden. Det samme gælder de hjemmelavede croutoner, som kan bikses sammen ud af en fuldkornsbolle som her eller eksempelvis en skive daggammelt brød fra bageren. Lav gerne en større portion, nu du er i gang. De holder sig fint en uges tid i en lufttæt beholder.
Croutoner
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; blandet salat; cherrytomat; grønne ærter, dybfrost; rødløg; spidskål |
Håndfuld 3: | Tun i vand, konserves |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie |
Smagsgivere: | Citron; honning; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |