Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Frikadeller med kartoffelsalat er en klassiker fra mormors køkken, som kan spises året rundt. Her er frikadellerne lavet som små, mundrette hapsere, der bliver suppleret med en skøn, frisk kartoffelsalat med en let skyrdressing i stedet for den klassiske variant med cremefraiche. Kartoflerne har fået sundt følge af smuk rødkål i fine strimler, tomater i tern og finthakket rødløg – det giver alt i alt en smuk opgradering til den traditionelle danske ret.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Håndfuld 1+2: | Rødløg; spidskål; tomat |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, 4-7 % |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; persille; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Skyr naturel |
1 Portion | Total | |
Kcal: | 465 | 465 |
Fedt: | 19 g | 19 g |
Kulhydrat: | 27 g | 27 g |
Kostfibre: | 5 g | 5 g |
Protein: | 41 g | 41 g |
Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.
Premium
Basis