Spidskålspizza med pepperoni og ost
Pizza med pepperoni er et hit I de fleste familier. Pizzabunden kan dog være en kalorietung omgang, og derfor har vi i denne opskrift givet den et Sense-venligt twist. Dejen er lavet af masser af fintstrimlet spidskål, der sammen med bl.a. lidt mel , mælk og æg bliver til en sprød og noget lettere pizzabund, end du er vant til. Toppingen af lækker tomatsauce, pepperoni og ost er helt, som du kender det, og smagen vil bestemt vække glæde hos hele familien.
Det skal du bruge
Spidskåls-pizzabund
Tomatsauce
Fyld på pizza
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; rødløg; spidskål; tomat |
Håndfuld 3: | Ost, maks. 30+/17 %; pepperoni i skiver; æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornshvedemel; hvedemel |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; rød chili; salt og peber; tørret oregano |
Mælkeprodukter: | Minimælk |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 630 | 1260 |
Fedt: | 35 g | 70 g |
Kulhydrat: | 40 g | 80 g |
Kostfibre: | 10 g | 20 g |
Protein: | 35 g | 70 g |