Spidskålssalat med smilende æg og nødde-rugbrødsknas

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 16. september 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salatfyld

2 æg
150 g spidskål
¼ agurk

Dressing

2 spsk. citronsaft
1 spsk. honning
10 g olie
salt og peber

Topping

15 g hasselnødder
1 rugbrød
30 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 7-8 minutter. Læg æggene i koldt vand. Lad dem afkøle i et par minutter og pil så æggene.
2
Bland citronsaft, honning, olie, salt og peber.
3
Snit spidskål i tynde strimler og skær agurk i tern eller strimler. .Vend spidskål og agurk sammen med dressingen.
4
Hak nødderne groft og skær rugbrød i små tern. Rist begge dele på en tør pande til det begynder at tage farve.
5
Servér spidskål og agurk med æg på toppen. Drys nødde- og rugbrødsblandingen på og krydr med salt og peber. Top med fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; spidskål
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Hasselnød; olie
Smagsgivere:Citronsaft; honning; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt