Toast med svampestuvning

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 16. juli 2018 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Svampestuvning

500 g brune svampe
1 fed hvidløg
10 g olivenolie
1 bouillon, terning
1/3 dl fløde, 38 %
salt og peber
2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
80 g flødeost naturel, maks. 17 %

Pynt

150 g cherrytomater
persille
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens svampene og skær dem i skiver. Skær hvidløgsfed i små tern.
2
Varm olien op på en pande og rist hvidløg og svampe. Smuldr bouillonterning hen over. Lad den væde, der afgives, dampe helt ind, før du tilsætter fløden. Tilsæt fløden og varm igennem. Smag til mad salt og peber.
3
Rist brødet og smør osten på brødet.
4
Skær eventuelt cherrytomaterne i halve eller kvarte.
5
Anret svampestuvning oven på brødet og pynt med cherrytomater.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Brune svampe; cherrytomat
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Fløde, 38 %; olivenolie
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt