Tortillarulle med æg, tomat, spidskål og mandler

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 6. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 hårdkogte æg
1 tomat
70 g spidskål
60 g fraiche, maks. 9 %
½ tsk. karrypulver
salt og peber
15 g mandler
1 fuldkornstortillawrap
10 g mayonnaise
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær æg i kvarte og tomat i skiver. Skær spidskål i tynde strimler.
2
Rør fraiche sammen med karry, salt og peber.
3
Hak mandler.
4
Lun eventuelt tortillawrappen. Smør mayonnaise på en stribe ned gennem midten af wrappen og læg halvdelen af spidskålsstrimlerne på og så tomatskiver. Læg så æg på, resten af spidskålsstrimlerne og fordel dressingen over. Drys med mandler og rul så wrappen sammen til en rulle.
5
Servér straks eller pak den i madpapir eller folie og gem den på køl.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Hårdkogt æg
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Mandler; mayonnaise
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt