Tunsalat med ærter og æble på rugbrød

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 5. september 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat

140 g tun i vand, konserves
50 g forårsløg
100 g grønne ærter, dybfrost
1 æble
60 g fraiche, maks. 9 %
30 g mayonnaise
salt og peber

Andet

2 skiver rugbrød
10 g olie
120 g cherrytomater

Pynt

karse
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø ærterne.
2
Dræn væden fra tunen og skil tunen ad med en gaffel.
3
Snit forårsløg fint og skær æblet i tern eller skiver.
4
Bland tun med forårsløg, ærter og æble.
5
Rør fraiche og mayonnaise sammen til en dressing og smag til med salt og peber.
6
Vend tunblandingen i dressingen.
7
Pensl rugbrød med olie og rist det på begge sider, til det er sprødt.
8
Lad brødet afkøle lidt.
9
Server tunsalat med ristet rugbrød og cherrytomater. Pynt med karse.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; forårsløg; grønne ærter, dybfrost; æble
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Karse; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt