Æggebrød med avokado og pesto

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 æg
½ tsk. paprika
salt og peber
1 tsk. smør
1 skive franskbrød
½ avokado
100 g cherrytomater
1 spsk. oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk æg med paprika, salt og peber.
2
Smelt smør på en varm pande.
3
Vend brød i æggemassen, og steg det på begge sider - hæld resten af æggemassen ovenpå brødet undervejs.
4
Steg til æggemassen har sat sig, og brødet er blevet gyldne i farven.
5
Skær avokado i skiver og tomaterne i kvarte.
6
Læg avokado og pesto på æggebrødet. Kom tomaterne ved. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Franskbrød
Fedt:Avokado; oliebaseret pesto; smør
Smagsgivere:Paprika; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt