Æggemuffins med lufttørret skinke

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 23. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 håndfuld spinatblade, rå
1 spsk. persille
4 cherrytomater
3 æg
½ dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
salt og peber
3 skiver lufttørret skinke
20 g ost, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader.
2
Hak spinat og persille og skær cherrytomater i kvarte.
3
Pisk æg sammen med græsk yoghurt, spinat, persille, salt og peber.
4
Beklæd 3 muffinforme med lufttørret skinke og hæld æggemassen i formene. Fordel tomaterne oven på, og drys til sidst med revet ost eller ost skåret i små stykker.
5
Bag i cirka 20 minutter til de er faste.
6
Servér muffins varme eller kolde.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Lufttørret skinke; æg
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Persille; salt og peber
Mælkeprodukter:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt