Bananpandekage med fraiche

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bananpandekage

1 æg
1 dl havregryn
1 banan
1 nip salt
½ tsk. kardemomme
½ tsk. stødt kanel
10 g smør

Topping

60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør æg sammen med havregryn.
2
Mos bananen og kom den i.
3
Tilsæt salt, kardemomme og kanel.
4
Steg pandekagen på den ene side til den har sat sig og taget farve.
5
Vend pandekagen og steg den færdig.
6
Servér pandekagen med fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Smør
Smagsgivere:Kardemomme; salt; stødt kanel
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt