Fuldkornsbolle med friskost dertil yoghurt med valnødder

I Sense råder vi til, at to ud af tre måltider følger spisekassemodellens håndfulde og spiseskefulde. Vi kalder det to-ud-af-tre-princippet. I denne opskrift får du en fuldkornsbolle med friskost, som du kan nyde med yoghurt og valnødder. Du får altså et måltid uden frugt og grøntsager – og det gør ikke spor. Nyd din bolle med ost til morgenmad sammen med yoghurt. Så er du godt klædt på til at spise en fyldt spisekasse til frokost – og igen til aften.

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Yoghurt med valnødder

15 g valnødder
1 ½ dl yoghurt, maks. 3,5 %

Fuldkornsbolle med friskost

2 spsk. purløg
70 g friskost, maks. 17 %
salt og peber
1 fuldkornsbolle
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak valnødderne groft.
2
Hak purløg fint og bland det med friskost, salt og peber.
3
Del fuldkornsbolle i halve. Smør med dem med friskostblandingen.
4
Servér de smurte halve boller med et drys af salt og peber. Spis yoghurt med valnødder til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 3:Friskost, maks. 17 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Valnød
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt