Græsk yoghurt med granola og brombær

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 16. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Granola

40 g hasselnødder
40 g mandler
40 g pistacienødder
100 g dadler, tørrede
4 dl havregryn
2 spsk. honning
1 nip salt

Andet

10 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
200 g brombær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 160 grader varmluft.
2
Hak nødderne groft og skær dadler i små stykker.
3
Vend nødder, dadler, havregryn, honning og salt i en skål og bred det ud på en bageplade med bagepapir. Bag blandingen i cirka 20-25 minutter til granolaen er gylden og sprød. Vend rundt i blandingen hvert 10. minut. Lad granolaen afkøle. Kom den på et glas med luftæt låg.
4
Servér græsk yoghurt med granola og brombær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Brombær; daddel, tørret
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Hasselnød; mandler; pistacienød
Smagsgivere:Honning; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt