Grøn smoothie med avokado dertil æg og mandler

En smoothie er et lækkert og frisk alternativ til fast føde, hvis du enten har travlt eller ikke har den store appetit, for eksempel om morgenen. Forkæl dig selv med et skud grøn energi fra denne smoothie, der er lavet af lutter lækre grønne herligheder: Avokado, kiwi og spinat. De grønne vitaminbomber får følge af skyr, A 38 og smoothiefrugt fra frost. Nyd din smoothie iskold derhjemme eller tag den med dig og bliv mæt på farten.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juli 2018 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Grøn smoothie

1 avokado
1 kiwi
100 g smoothiefrugt fra frost
100 g spinat, frossen
2 dl vaniljeskyr, maks. 5 g sukkerarter pr. 100 g
2 dl A38, 1,5 %

Tilbehør

30 g mandler
2 kogte æg
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Opskriften er oprindelig udviklet til 2 personer. Hvis du kun er 1 person, kan du med fordel lave retten til 2 personer og spise den over to dage.
Bemærk: Du skal bruge kogt æg.

Sådan gør du

1
Halvér avokadoen og fjern sten og skræl.
2
Skræl kiwien.
3
Blend avokado og kiwi med smoothiefrugt, spinat, skyr og A38.
4
Servér smoothie med æg og mandler til.

Tips og gode råd

Tip #1
Tilsæt friske mynteblade, når du blender smoothien.
Tip #2
Pynt eventuelt smoothien med citronmelissse og mynte.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spinat, frossen
Håndfuld 3:Kogt æg
Håndfuld 4:Kiwi; smoothiefrugt fra frost
Fedt:Avokado; mandler
Mælkeprodukter:A38, 1,5 %; vaniljeskyr, maks. 5 g sukkerarter pr. 100 g

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:455910
Fedt:25 g50 g
Kulhydrat:26 g52 g
Kostfibre:10 g20 g
Protein:27 g54 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt