Grøntsagsomelet med ost og brød med pesto

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 16. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

50 g spidskål
6 cherrytomater
2 forårsløg
2 æg
salt og peber
10 g smør
2 skiver ost, maks. 30+/17 %
1 skive rugbrød
15 g oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål fint, skær cherrytomat i tern og forårsløg i skiver.
2
Pisk æg sammen med en gaffel og vend grøntsagerne i æggemassen, krydr med salt og peber.
3
Opvarm en pande med smør, og steg omeletten på begge sider.
4
Læg ost på toppen, og fold omeletten sammen, så osten smelter.
5
Servér brød og pesto til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; forårsløg; spidskål
Håndfuld 3:Ost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Oliebaseret pesto; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt