Havremorgenkage med hindbær, æble og nøddetopping

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Havremorgenkage

1 æble
2 dl havregryn
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
15 g kokosmel
2 dl hindbær, frost
1 æg
2 dl minimælk

Nøddetopping

1 dl hindbær, frost
15 g mandler
10 g græskarkerner
10 g solsikkekerner
20 g ahornsirup

Andet

2 dl skyr naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær æble i tynde både.
3
Bland havregryn, vaniljesukker, bagepulver, salt, kokosmel og frosne hindbær i en skål.
4
Vend æg og mælk i, og kom massen i et ovnfast fad med bagepapir.
5
Tryk æblebåde ned i massen.
6
Vend de frosne hindbær sammen med hakkede mandler, græskarkerner, solsikkekerner og ahornsirup, og fordel det på morgenkagen som en topping.
7
Bag morgenkagen i 35-40 minutter, til den er gennembagt.
8
Servér morgenkagen med skyr til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hindbær, frost; æble
Håndfuld 3:Skyr naturel; æg
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Græskarkerner; kokosmel; mandler; solsikkekerner
Smagsgivere:Ahornsirup; salt; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Minimælk
Frit:Bagepulver
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt