Hokkaidopandekager med chokolade og fraiche

Tid i alt: 80 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 23. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hokkaidomos

½ hokkaido

Pandekagedej

1 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
3 æg
1 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. stødt kanel
½ tsk. kardemomme
2 spsk. sukker
1 nip salt
20 g smør

Topping

20 g mørk chokolade, 70 % eller derover
4 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær hokkaido-græskarret i store stykker og fjern kernerne. Læg græskarstykkerne med skindet nedad på en bageplade med bagepapir og bag dem i cirka 45 minutter.
3
Skrab kødet fri og blend det til puré. Kom puréen i en si og lad den afvande i 5-10 minutter.
4
Pisk den græske yoghurt og æg sammen og vend hokkaidomosen i.
5
Si mel og bagepulver, kanel og kardemomme i en anden skål og bland det med sukker og salt.
6
Rør dejen sammen af de våde og de tørre elementer.
7
Steg små pandekager i smør på en pande.
8
Hak chokolade.
9
Servér hokkaidopandekager og top med fraiche og mørk chokolade.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaido
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Mørk chokolade, 70 % eller derover; smør
Smagsgivere:Kardemomme; salt; stødt kanel; sukker
Mælkeprodukter:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Bagepulver
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt