Mysliklatter med hytteost og gulerødder

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 20. november 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Mysliklatter

1 dl mysli, maks. 13 g sukkerarter pr. 100 g
1 æg
1 spsk. sukker
1 nip salt
½ tsk. kardemomme
10 g smør

Tilbehør

1 gulerod
15 g hasselnødder
100 g hytteost
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hæld mysli, æg, sukker, salt og kardemomme i en skål og pisk det let sammen til en jævn masse.
2
Lad den hvile i fem minutter.
3
Riv gulerod og hak hasselnødderne.
4
Smelt smørret på en varm pande og steg mysliklatterne gyldne og sprøde på begge sider.
5
Servér mysliklatterne med revet gulerod og hytteost. Drys med hasselnødder.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod
Håndfuld 3:Hytteost; æg
Håndfuld 4:Mysli, maks. 13 g sukkerarter pr. 100 g
Fedt:Hasselnød; smør
Smagsgivere:Kardemomme; salt; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt