Omelet med fløde, squash og ost dertil rugbrød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

3 æg
¼ dl fløde, 38 %
salt og peber
½ løg
100 g squash, rå
1 tsk. olie
20 g salatost, 31+/ 18 % eller derover
1 skive rugbrød
¼ hjertesalat
1 tomat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør æg og fløde sammen, og krydr med salt og peber.
2
Skær løg og squash i tern. Varm en pande op med olie, og svits løg og squash et kort øjeblik.
3
Hæld æggemassen over, og steg den til en omelet. Vend eventuelt omeletten, når den har sat sig.
4
Smuldr ost på omeletten, og anret den med rugbrød, salat og tomat i små stykker.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; løg; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Fløde, 38 %; olie; salatost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt