Omelet med tomat og purløg dertil sennep

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 14. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Omelet

3 æg
30 g fraiche, maks. 9 %
1 nip salt og peber
2 tomater
10 g smør

Andet

1 spsk. purløg
1 spsk. sennep
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk æg, fraiche, salt og peber sammen.
2
Skær tomat i skiver.
3
Smelt smør på en pande og hæld æggemassen på.
4
Læg tomatskiver på og lad omeletten sætte sig ved mellemvarme i 6-7 minutter. Vend omeletten, og lad den stege færdig.
5
Fold eventuelt omeletten på midten ved servering. Kom sennep ovenpå.
6
Drys purløg på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt