Overnight oats a la gulerodskage med valnødder

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 1. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Overnight oats

1 gulerod
2 dadler, tørrede
30 g havregryn
20 g chiafrø
1 ½ dl mælk, maks. 3,5%
1 dl yoghurt, maks. 3,5 %
1 tsk. stødt kanel
1 nip salt

Topping

1 æble
2 valnødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl gulerod, skræl og riv groft. Fjern sten, og hak dadler.
2
Bland gulerod, dadler, havregryn, chiafrø, mælk, yoghurt, kanel og salt. Rør det godt sammen. Sæt grøden på køl natten over.
3
Dagen derpå: Skyl æble og skær i mindre stykker. Hak valnødder groft.
4
Servér retten direkte fra køleskabet med æble og valnødder på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Daddel, tørret; gulerod; æble
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Chiafrø; valnød
Smagsgivere:Salt; stødt kanel
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%; yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt